BenW architecten kiest voor een nieuwe toekomst samen met de Volantis Groep

BenW architecten kiest voor een nieuwe toekomst samen met de Volantis Groep

Nadat we ons jaren met veel passie en persoonlijke betrokkenheid ingezet hebben als architecten en projectmanagers bij de ontwikkeling van grote en kleine projecten in Nederland en buitenland, zetten we nu stappen om nog meer toegevoegde waarde te leveren en sterker te innoveren. We zijn ervan overtuigd dat we met een bundeling van krachten onze gewaardeerde opdrachtgevers nog beter van dienst kunnen zijn. Wij zijn daarom per 1 november een duurzame samenwerking aangegaan met Ingenieurs- en consultancygroep Volantis.

Vanaf nu kunnen wij vanuit één huis onze opdrachtgevers advies-, ontwerp- en managementwerkzaamheden aanbieden op alle facetten die de projecten impliceren. Naast architectuur en bouwmanagement, als vanouds, nu ook op het vlak van installaties, energie-systemen, duurzaamheid (C2C, Breeam, GPR), akoestiek, omgevingsvergunningen, brandveiligheid, IT consultancy, constructie en nog veel meer, zie www.volantis.nl.

Teo Bähler, architect BNA, heeft zijn zakelijke verantwoordelijkheden overgedragen aan Volantis. Vanaf 1 november 2019 staat Joep Wielders samen met Jan Houwen en Bert Schepers van Volantis aan het roer van BenW architecten. Teo blijft als senior architect verantwoordelijk voor de creatieve geest van het bedrijf. Daarnaast gaat hij zich verder verdiepen in zijn tweede passie, de beeldende kunst.

Wij zijn nu met gebundelde kracht sterker dan ooit en zullen met passie en persoonlijke betrokkenheid als Total Designers en Engineers met onze opdrachtgevers samenwerken aan succes in al hun bouw- en projectinitiatieven!

Benieuwd wat onze multidisciplinaire aanpak voor uw organisatie kan betekenen? We komen graag langs om dit met u te bespreken!